Καταιγιστική η Σαλαμίνα 10-4 τον Παναθηναϊκό


Δεν άφησε περιθώρια η Σαλαμίνα και… 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η Σαλαμίνα θέλει να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και το δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο. 

Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου νίκησε 10-4 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” και πλέον προηγείται με 2-0 νίκες. 

Η διαφορά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι ξέφυγαν και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.  

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα προηγήθηκε με τον Αυλωνίτη, ο Κοντογεώργης ισοφάρισε, αλλά ο Σταυρακόπουλος έκανε το 2-1 για το τριφύλλι. 


Ο Θανασάι ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Όλα έδειχναν ντέρμπι, αλλά ήταν ένας μονόλογος για τους νησιώτες.  

Ο Θανασάι έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Σαλαμίνα και ακολούθησε χατ τρικ του Τάνκα για το 6-2. Οι πράσινοι αντέδρασαν και μείωσαν με 6-4 με δεκάμετρο του Αυλωνίτη και γκολ του Λιαρόπουλου στον πέμπτο παίκτη. 

Μέχρι εκεί ήταν όμως η αντίδραση των φιλοξενούμενων.  

Ο Θανασάι έκανε επίσης χατ τρικ για το 7-4, ακολούθησε γκολ του Κοντογεώργη, ενώ το ένατο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε από τον τερματοφύλακα Κανέλλο σε άδειο τέρμα και ενώ το τριφύλλι έπαιζε με πέμπτο παίκτη. 

Ο Ελευσινιώτης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 10-4.  

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει στο Μετς να βγάλει αντίδραση και να μειώσει, αλλά στην παρούσα φάση η Σαλαμίνα δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο.