«Έδεσε» Παπαϊσιδώρου και πήρε Δηλαβέρη ο Αίας Σαλαμίνας


Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ταλαντούχο Ποδοσφαιριστή μας ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΊΣΙΔΩΡΟΥ ! 

Για τον Μιχάλη δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις, όσον αφορά την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και το Ήθος του, και κατατάσσετε στην Κατηγορία των Ποδοσφαιριστών που όλοι οι Προπονητές θα θέλουν να τον έχουν στην Ομάδα τους. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, και βοήθησε πάρα πολύ την Ανδρική μας Ομάδα. Μιχάλη η Διοίκηση σου εύχεται μία δημιουργική και υγιή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.



Επίσης σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Αίαντα Σαλαμίνας ήρθε μετη συμφωνία με τον σπουδαίο μέσο Κώστα Δηλαβέρη.



Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:  

 

«Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ !
Ο έμπειρος Ποδοσφαιριστής θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Ανδρική Ομάδα μας, με το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει, και έχοντας εμπειρίες από Επαγγελματικές Κατηγορίες με πολυάριθμες συμμετοχές. Προηγούμενες Ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι σε επίπεδο Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στον Ηρακλή Ψαχνών και στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Προοδευτική, Φωστήρα Ασπρόπυργο και Ατρόμητο Πειραιά
Τον καλωσορίζουμε , και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με την φανέλα του ιστορικού Αίαντα Σαλαμίνας».