Πρόσκληση 28ης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως  τροποποιήθηκε και ισχύει, να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Δήμου Σαλαμίνος, που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, την 29 η -7-2024  ημέρα της εβδομάδας ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 09.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα  κατωτέρω θέματα. 


1.- Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και Κατάρτιση των όρων Διακήρυξης της: «Προμήθειας καυσίμων κίνησης του Δήμου Σαλαμίνας και Ν.Π.Δ.Δ έτους 2024», με  Ανοιχτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό συνολικού ποσού 129.237,88 € (με Φ.Π.Α). 


2.- Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και Κατάρτιση των όρων Διακήρυξης για «Εργασίες  κλάδευσης-κοπής υψηλών και επικίνδυνων δέντρων» προϋπ/σμού 27.912,40 € με Φ.Π.Α.  24%. 


3.- Έγκριση Ι Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών, για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών των εργασιών: 1. Καθαρισμός οικοπέδων μετά από διαταγή δημοσίων λειτουργών και δημοσίων υπηρεσιών 2. Καθαρισμός οικοπέδων για τις ανάγκες της πυροπροστασίας και  3. Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου. 


4.- Κατανομή των εγκριθεισών, με την ΔΙΠΑΑΔ/Φ. ΕΓΚΡ./40/7321/11-06-2024 απόφαση  των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Εσωτερικών, ανθρωποωρών σε  θέσεις προσωπικού μερικής ή πλήρους απασχόλησης για τον καθαρισμό των σχολικών  μονάδων του Δήμου Σαλαμίνας για το διδακτικό έτος 2024-2025.  


5.- Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών για την «Προμήθεια καυσίμων κίνησης & Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σαλαμίνας» έτους 2024. 


6.- Έγκριση για κλείσιμο λογαριασμού του πρώην Νομικού μας Προσώπου ΑΚΟΙΠΟΠ.


 7.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης ή μη στην έγκριση πρακτικού εκτίμησης προσκυρωτέας  δημοτικής οικοπεδικής έκτασης στην ιδιοκτησία της κ. Ζώρζου Μαρίας του Γάσπαρη που  βρίσκεται στο Ο.Τ. 186 στην περιοχή Αγίου Γεωργίου.


8.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης ή μη στην έγκριση πρακτικού εκτίμησης προσκυρωτέας  δημοτικής οικοπεδικής έκτασης στην ιδιοκτησία των κ.κ. Μανωλιά Δήμητρας, Λαγκαδιανού  Σταματίνας και Λαγκαδιανού Αικατερίνης. που βρίσκεται στο Ο.Τ. 156 στην Δημοτική  Κοινότητα Σεληνίων. 


9.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης ή μη στην έγκριση πρακτικού εκτίμησης προσκυρωτέας  δημοτικής οικοπεδικής έκτασης στην ιδιοκτησία των κ.κ. Ραπατζίκου Δημητρίου και Βακρά  Αικατερίνης, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 110 στην περιοχή Καματερό, της Δημοτικής Κοινότητας  Αμπελακίων. 


10.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης ή μη στην έγκριση πρακτικού εκτίμησης προσκυρωτέας  δημοτικής οικοπεδικής έκτασης στην ιδιοκτησία της κ. Λεουτσάκου Γεωργίας του Ηλία που  βρίσκεται στο Ο.Τ. 32 στην περιοχή Αγίου Γεωργίου. 


11.-Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου διαχείρισης χρηματικού  εντάλματος προπληρωμής από τον ορισμό του. 


12.-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΤΟΥΣ 2022». 


13.-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΣΑΤΑ)».  


14.- Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων έναντι της με αριθμ. 164/2024 απόφασης του  Μονομελούς Εφετείου Πειραιά (4ο  τμήμα) με Δικαιούχους κ.κ. Μαρία χήρα Γρηγορίου  Γκοτζαμάνη, Παναγιώτη Γκοτζαμάνη, Αφροδίτη Γκοτζαμάνη του Γρηγορίου και Ευαγγέλου  Γκοτζαμάνη του Γρηγορίου. 


15.- Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων έναντι της με αριθμ. 149/2024 απόφασης του Τριμελούς  Εφετείου Πειραιά (4ο  τμήμα) με Δικαιούχο την Ευμορφία – Αντωνία Γεωργαντοπούλου.   


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ   

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ