Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε Πόλεμο!


Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου οι λαοί της Ευρώπης αντίκρυσαν τις συνέπειες των επιλογών τους στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία, 425 υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, εψήφισε υπέρ της συνέχισης και εντατικοποίησης του πολέμου στην Ουκρανία.






Το ψήφισμα που επεξεργάστηκε το πολεμοχαρές ιερατείο της Κομισιόν και έφερε στο Ευρωκοινοβούλιο, ζητάει  από τις Χώρες της Ε.Ε. την άρση των περιορισμών των δυτικών όπλων ώστε να μπορέσει η Ουκρανία να βομβαρδίσει ακόμα και την Μόσχα, προτάσσοντας το δικαίωμα της Ουκρανίας στην αυτοάμυνα. 

Προβλέπει τη συνέχιση της παροχής οικονομικής βοήθειας και όπλων, προτρέποντας τις ευρωπαϊκές Χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ για ετήσια στρατιωτική στήριξη προς την Ουκρανία τουλάχιστον με το 0,25% του ΑΕΠ τους!  Έδειξαν  ξεκάθαρα ότι το αφεντικό  είναι το ΝΑΤΟ και ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει με τη Ρωσία.

Οι μοιραίοι που ψήφισαν και δεν αντέδρασαν είχαν μπροστά τους το εξής  δίλημμα: Να πουν ΌΧΙ στον κίνδυνο μετεξέλιξης του πολέμου στην Ουκρανία σε παγκόσμιο πόλεμο με την Ευρώπη στο μάτι του κυκλώνα, ή, ΝΑΙ στα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ. 425 άθλιοι επέλεξαν το ΝΑΙ! Όσο δε για τους  Ευρωβουλευτές των ελληνικών κομμάτων είδαμε, φυσικά,  τα αναμενόμενα:

ΝΑΙ ψήφισε η ΝΔ πλην του Β. Μεϊμαράκη που επέλεξε την αποχή.

ΝΑΙ ψήφισε το ΠΑΣΟΚ πλην του Ν. Παπανδρέου που επέλεξε την αποχή.

ΟΧΙ ψήφισαν το ΚΚΕ και η Πλεύση Ελευθερίας.

ΟΧΙ ψήφισε ο Κ. Αρβανίτης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι υπόλοιποι τρεις επέλεξαν την αποχή.

Και, τα τρία “πατριωτικά” κόμματα; Aυτά που κόπτονται για τον λαό, η Ελληνική Λύση, η Νίκη και η Φωνή Λογικής, στα δύσκολα δεν πήραν θέση, την “έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια”. Κρύφτηκαν δια της αποχής!  

Το ΕΠΑΜ απευθύνεται ακόμα μια φορά στον ελληνικό λαό, υπενθυμίζοντας ότι η ανυπόληπτη μπριγκάντα του Ευρωκοινοβουλίου είναι το αποτέλεσμα του 60% αποχής, της χαλαρής ψήφου και της ελαστικής συνείδησης όσων δεν υποπτεύονται τα δεινά που έρχονται για εμάς και τα παιδιά μας.


Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ