Αίας Σαλαμίνας: Ο Πάνος Γκολφινόπουλος υπήρξε ο Στυλοβάτης της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου μας


Δυστυχώς μετά την πρόσφατη απώλεια του αείμνηστου Ευάγγελου Γκιόκα, η ΄΄Οικογένεια΄΄ του Συλλόγου μας, θρηνεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ξαφνική απώλεια του Επίτιμου Προέδρου μας, Παναγιώτη Γκολφινόπουλου.


Ο αγαπητός σε όλους μας ΠΑΝΟΣ, ήταν από νέος ένθερμος Φίλαθλος του ιστορικού Αίαντα, και τη σεζόν 2006 -2006 ανέλαβε Αντιπρόεδρος στην Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ στην Γ'  Εθνική Κατηγορία, και με την πάροδο των χρόνων και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 ξεκίνησε εκ νέου  την Διοικητική του ενασχόληση ως Αντιπρόεδρος  της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για την ΣΩΤΗΡΙΑ του Αίαντα Σαλαμίνας, με Πρόεδρο τον τωρινό κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου, μίας δύσκολης αγωνιστικής σεζόν για τον Αίαντα που ο αείμνηστος Πάνος Γκολφινόπουλος, ΄΄ μπήκε μπροστά΄΄ και ο ιστορικός Αίαντας επαναλειτούργησε, και για αυτό του οφείλουμε πάρα πολλά, γιατί χάρις στον Πάνο Γκολφινόπουλο και το υπόλοιπο άξιο τότε Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος μας βρίσκετε σήμερα, εδώ που βρίσκετε…. 


Στην συνέχεια ο Πάνος Γκολφινόπουλος συνέχισε την Διοικητική του πορεία, και τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους 2017 – 2018 και 2018 - 2019  άσκησε με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντα Αντιπροέδρου Συλλόγου μας, με Προέδρους τους κ.κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου και Ηλία Νάννο. 


Την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου 2020, με ενέργειες του τότε Προέδρου Συλλόγου κ. Γρηγόρη Καπετανάκη, ο Πάνος Γκολφινόπουλος στην ετήσια Τακτική Συνέλευση στην Αίθουσα ‘’Δημ. Μπόγρη΄΄ στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, ανακηρύσσετε Επίτιμος Πρόεδρος σε αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στον Αίαντα Σαλαμίνας, αλλά και ως έκφραση ευγνωμοσύνης, αφού υπήρξε ο Στυλοβάτης της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου μας.


Έκτοτε ο Πάνος Γκολφινόπουλος ήταν πάντα κοντά στον αγαπημένο του Αίαντα, ως αγνός και πιστός φίλαθλος του Συλλόγου.


Η ενασχόληση του με τα Διοικητικά του Αίαντα Σαλαμίνας, η πλούσια & δυναμική παρουσία του στον ιστορικό Σύλλογο μας, η αποφασιστικότητα, το ήθος και η εντιμότητα του, θα αποτελέσουν παρακαταθήκη, αλλά και σημείο αναφοράς.


Καλό ταξίδι ΠΡΟΕΔΡΕ, μπορεί να ΄΄έφυγες΄΄ από κοντά μας, αλλά ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !


Με εκτίμηση και σεβασμό 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.


* Να ευχαριστήσουμε τον π. Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Χρήστο Θεοχάρη, για την πολύτιμη βοήθεια του.