Στο τέλος ξέφυγε ο Αμπελακιακός, 5-2 εκτός τον ΑΟ Κορυδαλλό


Πιο ζόρικα από ό,τι δείχνει το τελικό 5-2 επιβλήθηκε ο Αμπελακιακός του ΑΟ Κορυδαλλού εκτός έδρας και διπλασίασε τις νικές του στο πρωτάθλημα. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Αντωνόπουλο, για να ισοφαρίσουν οι νησιώτες με πέναλτι του Ασλάνι στο 20'. 


Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44' η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά την εκτέλεση του Καθάργιου απέκρουσε σωτήρια ο Καραθανάσης. 


Ο Αμπελακιακός πήρε πρώτη φορά το προβάδισμα με το δεύτερο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ασλάνι στο 64', για να ισοφαρίσει ο Κορυδαλλός άμεσα στο 66' με τον Λαμπάκη. 


Ακολούθησε η αντίδραση της ομάδας του Νίκυ Μανικιώτη, όπου  οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το σκορ με δύο γκολ του Μουρελάτου(85', 85') και ένα του Ζότο(70'). 


Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος. 


ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Μαστοράκης Δ., Γολεμάτης(81' Μπούκας), Μαυροκέφαλος, Δημητροκάλλης, Λαμπάκης(89' Τοσόνι), Μπέμπρι, Μπερτσιμάς, Καθάργιος, Σωτηρόπουλος, Αντωνόπουλος(40' Γιώτη). 


ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καραθανάσης, Ζότο, Περογαμβράκης(87' Κούκης), Λαζάκης, Διόλης(46' Μουρελάτος), Σίψας, Σταφσουλάι(65' Καζάκος), Βουμβάκης, Μάντζαρης, Ασλάνι(65' Τομπουλίδης), Ραπατζίκος(48' Ντόνε).