Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης...


Αναδημοσίευση από την "Φωνή της Σαλαμίνας":

Εδὠ και πολύ καιρό τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στη Σαλαμίνα δεν έχουν τέλος. 


Παρόλο τον πολυδιαφηµισµένο οδοφωτισµό της δημοτικής αρχής, των πολλών εκατομμυρίων που πληρώνουν οι πολίτες για κάποιους τα αυξημένα ανταποδοτικά που πληρώνουν εἰναι, χωρίς ανταπόδοση. 

Πρόσφατο παράδειγµα της επικίνδυνης αδιαφορίας είναι µία συµπολίτης µας ὀπου εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας στη Σαλαμίνα αλλά και του ελλιπή οδοφωτισμού στη γειτονιά της έπεσε θύμα κακοποιών µαζί µε την ηλικιωμένη μητέρα της τις οποίες αφού οι κακοποιοί τις χτύπησαν, έφυγαν µαζί µε τις οικονομίες τους. 

Έκτοτε έκαναν κάθε νόµιµη ενέργεια προς τον δήμο προκειµένου να τοποθετηθεί κολώνα οδοφωτισμού έξω απὀ το σπίτι τους, αλλά ακόµη εκκρεμεί η εντολή δημάρχου για το πόσο που απαιτείται. 

Μάλλον η αυξημένη εγκληματικότητα ακόµη δεν ευαισθητοποίησε αρκετά τον δήμαρχο, όπου δυστυχώς ολιγωρεί εκεί που θα έπρεπε να είναι παρὀν απ᾿ την πρώτη στιγµή. 

Θυμίζουμε στον δήμαρχο ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νησιού, η σκοτεινή εκεί όπου συμπολίτες µας νοιώθουν εγκαταλελειμμένοι

Ο φόβος και η αγωνία για το τι µας ξηµερώνει την επόμενη μέρα είναι δεδοµένος και έχει “φωλιάσει’ βαθιά στην συνείδηση του καθενός µας. 

Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης.. 

Ελπίζουμε το θέµα να έρθει άµεσα στη Δημοτική επιτροπή όπως άµεσα γίνονται και οι απευθείας αναθέσεις 



τα στοιχεία του δηµὀτη και οι υπογραφὲς έχουν σβηστεἰ.