Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ζητεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει Συζήτηση - ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το πρόσφατο εργατικό ατύχημα


Ο συνδυασμός "Η Σαλαμίνα μας με Δύναμη και Όραμα" με επικεφαλής την Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ζητεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει 
Συζήτηση - ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το πρόσφατο  εργατικό ατύχημα.

Όπως τονίζει:

"Βρισκόμενοι σε πλήρη σύμπνοια με τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Σαλαμίνας αλλά και του Εργατο-υπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συνάνθρωπο μας ,  εργαζόμενο του Δήμου, που νοσηλεύεται έπειτα από σοβαρό ατύχημα εν ώρα εργασίας αλλά και στους συναδέλφους του. 

Ως συνδυασμός και με απόλυτο σεβασμό και αίσθημα ευθύνης προς τον συμπολίτη μας που δοκιμάζεται αυτές τις κρίσιμες ώρες και στους οικείους του, καταθέσαμε αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο και ευελπιστούμε να γίνει δεκτό, ώστε να συμπεριληφθεί προς συζήτηση στην επερχόμενη συνεδρίαση του σώματος το κάτωθι θέμα: 

«Συζήτηση- ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το πρόσφατο  εργατικό ατύχημα. Συνθήκες πρόληψης εργατικού ατυχήματος στο Δήμο  Σαλαμίνας. Κινήσεις εκ μέρους της διοίκησης για το εν λόγω συμβάν καθώς και για την αποφυγή μελλοντικού ατυχήματος.

Οι αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων πρέπει να  αποτελούν άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο Σαλαμίνας και αυτό είναι αδιαπραγματευτο!"