Σας ευχαριστώ γιατί είστε δίπλα στα προβλήματα του πολίτη και του τόπου μας


Στην ιστοσελίδα μας έφτασε το παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή - καταγγελία:

Καλησπέρα σας Salamina Press, θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί χάρις σε εσάς που αναρτήσατε τις φωτό αλλά και το κείμενο που σας έστειλα  για το βυθισμένο σκάφος στο λιμάνι της Κωνσταντίνου Καραμανλή απ' τα γήπεδα του τέννις έγινε επιτέλους η απομάκρυνση από το θαλάσσιο περιβάλλον. 


Αλλά θέλω όμως να εκφράσω και την βαθιά λύπη μου γιατί τόσο καιρό ο κόσμος ενώ περνούσε και το έβλεπε δεν έκανε καμία καταγγελία έστω σε εσάς με μια φωτό για να αναρτηθεί αυτό το θέμα που αποτελούσε εστία μόλυνσης για το θαλάσσιο περιβάλλον. 

Και φυσικά πιο πολύ φταίει η δημοτική αρχή και ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου που ενώ το έβλεπαν ότι ήταν έτοιμο να βουλιάξει, και είχαν βάλει και  αντλία και ερχόταν και ένας άνθρωπος που προφανώς να ήταν και ιδιοκτήτης του πλοίου και την έβαζε και σε λειτουργία οπότε έβαζε νερά.

Μια φορά κιόλας που ήταν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ο κ. Ελευσινιώτης είχε φέρει την πυροσβεστική υπηρεσία και είχαν βάλει αντλία και έβγαλαν τα νερά που είχαν μπει. 




Άρα το συμπέρασμα είναι ότι το είχαν δει ότι θα  βουλιάξει και έκαναν τον αδιάφορο, και φυσικά και που του έβγαλαν από την θάλασσα χάλασαν της πλάκες που είχαν φτιάξει τώρα.

Χάλασαν την πλατεία γιατί έπεσαν πετρέλαια και λάδια από της μηχανές του πλοίου και όλη η μυρωδιά μας ήρθε στα σπίτια μας. 

Θέλω να καταλήξω ότι θα είχαν αποφευχθεί όλα αυτά εάν από την αρχή γινόντουσαν οι σωστές ενέργειες.

Και να πεις πως δεν έχουν τέτοια εμπειρία; 








Στο παρελθόν το λιμάνι μας είχε γίνει νεκροταφείο κατασχεμένων πλοίων, 3 από αυτά για την ακρίβεια είχαν βυθιστεί και είχε γίνει πάλι η ίδια διαδικασία. 

Δυστυχώς σαν χώρα με την πρόληψη δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις, μην πω ότι έχουμε την χειρότερη. 

Και πάλι σας ευχαριστώ γιατί είστε δίπλα στα προβλήματα του πολίτη και του τόπου μας.