Με ομόφωνη απόφαση μετονομάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο "Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" σε "ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ"

 


Την 05-09-2024, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17.00, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Σαλαμίνας συνήλθε σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση με Θέμα: Μετονομασία του Κλειστού Γυμναστηρίου « Γ. 
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» που βρίσκεται στην οδό Μητσάκη Βιλλιώτη του Δήμου Σαλαμίνας.



Ακολουθεί η εισήγηση του θέματος 

Η Εύα Πετρόχειλου, ήταν ένα μεγάλο ταλέντο, ως αθλήτρια του Βόλεϊ, πολλά υποσχόμενη,  για την ανάπτυξη του αθλήματος, του συλλόγου της «ΑΣΣ ΤΕΛΑΜΩΝ» και του νησιού μας. Το 2019 όμως, έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα και άδικα, σε ηλικία 18 ετών, κατά την  επιστροφή της από αγώνα της ομάδας της. Από τότε, μέχρι και σήμερα, ο Δήμος Σαλαμίνας πραγματοποιεί κάθε χρόνο προς τιμήν της  ένα τουρνουά Βόλεϊ, με την συμμετοχή πολλών συλλόγων, εντός και εκτός Σαλαμίνας. Σήμερα, αποφασίσαμε ότι είναι η στιγμή, να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο, κάτι που θα την  θυμίζει για πάντα, ακόμα και σε αυτούς που δεν είχαν την χαρά και την τιμή να την γνωρίσουν,  ως ένα εξαιρετικό παιδί, μια ταλαντούχα αθλήτρια και μια άριστη μαθήτρια.



Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα
:

Μετονομάζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο, που ανήκει στην Κυριότητα του Δήμου Σαλαμίνας   και βρίσκεται επί της οδού Μητσάκη Βιλλιώτη στην Σαλαμίνα σε: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ»



Διαβάστε παρακάτω την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια :