Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Σαλαμίνας για το σοβαρό εργατικό ατύχημα


Οι συνάδελφοί µας εργάζονται καθηµερινά χωρίς να έχουν παραλάβει όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας


Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε για το σοβαρό ατύχημα που υπέστη ο αγαπητός µας συνάδελφος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,ο οποίος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του τραυματίστηκε βαριά ὕστερα απὀ πτώση απὀ το απορριμµατοφόρο


Η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιµη κατάσταση και οι σκέψεις µας και οι προσευχές µας είναι µαζί του και µε την οικογένειά του αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Η αλληλεγγύη και η στήριξη στον συνάνθρωπό µας είναι θεμελιώδεις αξίες για εµάς. Ως εργαζόµενοι και ὡς συνάδελφοι, θα είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη για να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία. 


Παράλληλα όμως, οφείλουμε να επισηµάνουµε ὁπι οι συνάδελφοί µας εργάζονται καθηµερινά χωρίς να έχουν παραλάβει όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας. 

Ο Σύλλογος µας επανειλημμένα έχει κάνει παρεμβάσεις στη Διοίκηση και τη Δημοτική Αρχή, ώστε να υπάρχουν ὁλες οι απαραἰτητες προβλέψεις για την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων µας. 


Ο Σύλλογος Εργαζομένων δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης

Δείχνουμε τον πρέποντα σεβασμό στην κατάσταση του συναδέλφου µας και την αγωνία της οικογένειάς του. Εκ µέρους όλων, ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον αγαπητό µας συνάδελφο. 

Ενωμένοι, στεκόµαστε µε σεβασμό και κατανόηση στον αγώνα του συναδέλφου µας για τη ζωή του και δεσµευόµαστε να τον στηρίξουμε µε κάθε δυνατό τρόπο. 


Με εκτίµηση, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων