ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗ ΛΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .

 
Η ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται στην Ελλάδα και παγκοσμίως με διάφορες εκδηλώσεις. Έτσι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την γυναίκα πραγματοποιήθηκε στις 4/03/2012 με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο αμφιθέατρο Δημήτριος Μπόγρης του Δημαρχιακού μεγάρου της Σαλαμίνας η εκδήλωση για την πλαστική χειρουργική με ομιλητή τον γνωστό ιατρό πλαστικό χειρουργό Δρ. Ιωάννη Λύρα ο οποίος είναι και επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα με έδρα τον Πειραιά.

Η εκδήλωση έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Σαλαμίνας Κου Γιάννη Τσαβαρή και του πολύ δραστήριου αντιδημάρχου Κου Δημήτριου Μπακαούκα και συνδιοργανώθηκε με το προξενείο της Βραζιλίας στον Πειραιά και την Ευρωπαϊκή Ακαδημία πλαστικής χειρουργικής EAPS-ACEIP.


Δεδομένου ότι η περιοχή του Αργοσαρωνικού κόλπου κατοικούταν από Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων, έχοντας ένα τόσο ένδοξο παρελθόν προστασίας και προώθησης του πολιτισμού, της δημοκρατίας και του ανθρωπιστικού διαλόγου μεταξύ όλων των γειτονικών λαών της αρχαιότητος δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτού του θέματος γενικού ενδιαφέροντος με ακροατήριο τους σημερινούς άνω των 100,000 κατοίκους του νησιού της Σαλαμίνας, του Πειραιά, της Αθήνας και όλων των γειτονικών πόλεων από την Αττική, τον Αργοσαρωνικό και την Κορινθία.

Το πολύ θερμό, σχεδόν αμιγώς γυναικείο κοινό από ενδιαφερόμενες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον την διάλεξη για την ομορφιά και την νεότητα. Επίσης έγιναν ιστορικές αναφορές στην συμβολή των ελλήνων ιατρών της αρχαιότητος όπως επίσης και στα λογοτεχνικά έργα του παρελθόντος και του παρόντος που εξυμνούν την γυναικεία και την αντρική ομορφιά και την νεότητα. Ειδική αναφορά έγινε στην περιγραφή της πρώτης πλαστικής χειρουργικής επέμβασης που περιλαμβάνεται στους μύθους από το συμπόσιο του Πλάτωνος. Στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση αναπτύχθηκαν όλα τα νεότερα που αφορούν την φροντίδα του δέρματος και την αποκατάσταση προβλημάτων της εξωτερικής εμφάνισης και λειτουργικών δυσμορφιών. Επίσης και για τις μεθόδους ανανέωσης, αντιγήρανσης και επανορθωτικής αποκατάστασης των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των μεταβολών που υφίσταται το δέρμα από την επίδραση του περιβάλλοντος και του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας αναφέρθηκε εκτενώς και στην έμπνευση των σύγχρονων βραζιλιάνων πλαστικών χειρουργών από τις μεθόδους και τις τεχνικές της ιατρικής της αρχαίας Ελλάδας και ειδικότερα της Αθήνας. Εξάλλου έγιναν αναφορές και στις διάφορες ευρωπαϊκές, βόρειο και νότιο αμερικάνικες σχολές πλαστικής χειρουργικής όπου εκπαιδεύονται οι περισσότεροι από τους έλληνες πλαστικούς χειρουργούς.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους πολλές επιστήμονες, καθώς και θεσμικοί και τοπικοί παράγοντες του νησιού και των γειτονικών Δήμων. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους Αντιδημάρχους Κο Δημήτρη Μπακαούκα, , ν Κο Γρηγόρη Καπετανάκη και Κο Γιάννη Βενετσάνο,τις Δημοτικούς Συμβούλους Κα Ισιδώρα Νάννου και Σταματία Μπεγνή, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Σαλαμίνας, Κα Μαίρη Περδικούρη, την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Κα Έρη Σακελλαρίου, , τον, ηθοποιό και υποψήφιο βουλευτή Β περιφέρειας Πειραιώς Κο Μιχάλη Μανιάτη, την δημοσιογράφο Κα Γώγα Δριγούτη, , την ιατρό ενδοκρινολόγο, σύμβουλο ιαματικής ιατρικής, Δρ. Παρή Ράπτη-Λύρα, και πολλές ακόμη επιχειρηματίες, επιστήμονες και μητέρες ..
Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ως δώρο έκπληξη το βιβλίο του ομιλητή συγγραφέα Δρ Ιωάννη Λύρα, <το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς>, τα συγγραφικά δικαιώματα του οποίου διατίθενται για αγαθοεργή σκοπό σε παιδιά με δυσμορφίες. Ακολουθεί αναφορά από τον πρόλογο του βιβλίου του Δρ. Ι. Λύρα : Μέρος του πολιτισμού μιας χώρας είναι οι επιστήμες. «Όταν πάψει να σ’ ενοχλεί η ασχήμια γύρω σου τότε μάλλον αρχίζεις να γίνεσαι μέρος της».


Σχόλια

 1. Ανώνυμος5/3/12 21:37

  εδω ο κοσμοσ χανετε και το μπιπππππ κουρευεται

  ρε Τζαβε τιμας τη γυναικα ??
  να τη σεβεσαι
  αυτη ειναι η τιμη που μπορεις νατης δωσεις

  να μην θηγεις την αξιοπρεπεια της


  πλαστικος χειρουργος για να γιορτασει την ημερα της γυναικας τι αλλο θα ακουσω????


  σαν να λεμε την μερα των ζωων και στηθηκαν κιολασ για φωτογραφια τα κοριτσια μας...


  τι να πω??

  αν ημουν γυναικα θατρωγες κλοτσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/3/12 21:43

  Αδελφή είσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος5/3/12 22:15

  Ας επενδύσουμε λοιπόν στο μυαλό μας.Αυτό δεν κινδυνεύει από ραγάδες και ρυτίδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος5/3/12 22:53

  Δηλαδή οι αγώνες των γυναικών για ίση μεταχείριση μεταφράζονται σε πλαστική χειρουργική; Πραγματικά λυπάμαι για τις γυναίκες που διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να γιορτάσουν την ημέρα της γυναίκας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος5/3/12 22:57

  mprayvo sth Tina thn Mpegnh poy apoysiazei
  exei myalo h gynaika

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος5/3/12 22:59

  Νέα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής.
  Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα να επανδρώσει το Γραφείο του Δημάρχου με γυναικίες παρουσίες.
  Τρεις μήνες μετά από τις δημοτικές εκλογές και αφού έγιναν απανωτές πολιτικές επαφές και ασκήθηκαν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο Δήμος μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει 7 γυναικίες παρουσίες στο Γραφείο του.
  Οι προσπάθειες για την εξεύρεση επιπλέον γυναικών, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίστηκαν το ίδιο έντονα, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να σημειώσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία. Κατάφερε μετά από κοπιαστικές προσπάθειες, να φέρει τον πλαστικό χειρούργο για να δώσει οδηγίες πως οι άσχημες θα γίνουνε ωραίες.
  Η μεγάλη αυτή επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στον δήμαρχο Σαλαμίνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος5/3/12 23:45

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΣΑΚΛΑ,
  ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,
  ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΥΤΕΡΑ ΟΡΘΙΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ!

  ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΟΚΑΡΙΑ;

  ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!

  ΠΙΠΗ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/3/12 11:56

  ΔΕΝ κοιτατε να φτιαξετε κανα δρομο που εχουν γινει χαντακια κ σπαμε τα αυτοκινητα θα σκοτωθει κ κανενα μηχανακι
  του κωλου τα 9 μερα εχετε
  πιο πολλες ειναι οι λακουβες απο την ασφαλτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος6/3/12 12:56

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.), ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΦΕΤΡΙΤΗΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος6/3/12 15:50

  Είναι ντροπή την ημέαρα της γυναίκας να κλείται ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ!!!!Τόσο κουτοί είστε?Δεν καταλαβαίνετε ότι με τον τρόπο αυτό ΘΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?Αίσχος πραγματικά.Αυτό δεν πρέπει να έχει συμβεί πουθενά αλλού.Και είναι οι άνθρωποι τόσο χαμηλού επιπέδου που νομίζουν ότι έκαναν καιεκδηλωσάρα....Τραγικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος6/3/12 18:23

  Πολλά χάλια κουλτούρας και προσανατολισμού έχουμε.Πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος6/3/12 19:45

  Καλά δεν ξέρετε γιατί κάλεσε πλαστικό χειρουργό ο τσαβες.
  Είναι γιατί θα φύγει από την δημαρχεία κυνηγημένος, όποτε θα κάνει πλαστική για να αποφύγει την σύλληψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος6/3/12 20:11

  Για δε φοράει μια μάσκα αποκριάτικη η έστω μια καουκα από αυτές που φόραγαν στην χουντογιορτη αυτοί με τα μίνι.
  Να μην μπαίνει και στα έξοδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος6/3/12 22:22

  Tzabes einai aytos.
  to kalyteroproson tou den einai to ...myalo tou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος6/3/12 22:54

  κρατηστε αυτή την φωτογραφία.σε λίγο καιρό κάποιες από αυτές τις κοκότες θα είναι διαφορετικές....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος6/3/12 22:57

  ΑΝΤΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος6/3/12 23:15

  Σχόλια επί σχολίων και πάλι σχόλια. Δεν πήγα στην εκδήλωση αλλά διερωτώμαι αν κάποιοι από όσους σχολιάζουν πήγαν ή έκαναν έστω τον κόπο να διαβάσουν την ανάρτηση του μπλογκ πριν σχολιάσουν.

  Που ακριβώς προσβάλλεται η γυναίκα;

  μήπως προσβάλλεται η γυναίκα στο παρακάτω;
  (copy paste από την ανάρτηση) ιστορικές αναφορές στην συμβολή των Ελλήνων ιατρών της αρχαιότητος όπως επίσης και στα λογοτεχνικά έργα του παρελθόντος και του παρόντος που εξυμνούν την γυναικεία και την αντρική ομορφιά και την νεότητα.

  μήπως προσβάλλεται η γυναίκα στο παρακάτω;
  (copy paste από την ανάρτηση) Ειδική αναφορά έγινε στην περιγραφή της πρώτης πλαστικής χειρουργικής επέμβασης που περιλαμβάνεται στους μύθους από το συμπόσιο του Πλάτωνος.

  μήπως προσβάλλεται η γυναίκα στο παρακάτω;
  (copy paste από την ανάρτηση) αναπτύχθηκαν όλα τα νεότερα που αφορούν την φροντίδα του δέρματος και την αποκατάσταση προβλημάτων της εξωτερικής εμφάνισης και λειτουργικών δυσμορφιών.

  μήπως προσβάλλεται η γυναίκα στο παρακάτω;
  (copy paste από την ανάρτηση) τις μεθόδους ανανέωσης, αντιγήρανσης και επανορθωτικής αποκατάστασης των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των μεταβολών που υφίσταται το δέρμα από την επίδραση του περιβάλλοντος και του σύγχρονου τρόπου ζωής

  μήπως προσβάλλεται η γυναίκα στο παρακάτω;
  (copy paste από την ανάρτηση) Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας αναφέρθηκε εκτενώς και στην έμπνευση των σύγχρονων βραζιλιάνων πλαστικών χειρουργών από τις μεθόδους και τις τεχνικές της ιατρικής της αρχαίας Ελλάδας και ειδικότερα της Αθήνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος6/3/12 23:28

  siga den se eipane kai kamoura .
  mh dagkwneis
  pjgaine na allajeis myti toseis anagkh .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος7/3/12 07:30

  αιδιοπλαστικη κανει καλε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος7/3/12 09:36

  τι να την κανει ρε φιλε την αιδιοπλαστικη εδω λεμε δεν βλεπετε η μουρη εσυ εφτασες και μεχρι το αιδιο .αυτο θα ναι στην απομωνοση εδω και κατι δεκαετιες

  εκτως και αν εισαι ο αλβανο του ανεκδοτου

  σημερα δεν διαβασα γριφο και ανησυχω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος7/3/12 09:42

  ΤΖΑΒΕ ΦΑΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
  ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ
  ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ
  ΜΑΖΕΨΟΥ
  ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΤΙΑ
  Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΗ
  ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
  ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?????ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος7/3/12 15:55

  Καλε κοριτσια της φωτο,
  επειδη δεν ηρθα στην εκδηλωση, ξερετε να μου πειτε αν ο πλαστικος ξερει να κανει....εε..πως το λενε...
  πλακοραφή;
  Ε...εχει ξερετε, πως να το πω...
  μετα συγχωρησεως δηλαδη...να...
  το κάτσι μου...
  απο την πολυ τη χρηση...
  ξερετε... εχει ξεχειλωσει λιγο και θυμιζει περισσοτερο ξεπατωμενη γαλοτσα!
  Και ο Μητσος μου, ουτε να το δει δεν θελει!
  Ελεγα λοιπον μηπως μπορει να μου το στενέψει λιγο....
  Πωπω καλε, ποσο ντρεπομαι...
  Με συγχωρειτε και παλι.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος7/3/12 19:35

  ΡΕ Α..ΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΤE; ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος7/3/12 21:05

  ΟΧΙ ΡΕ....
  ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος7/3/12 21:34

  Είπαμε Lexotanil, κυάλια και κρεμούλα.
  Άντε κοιμήσου τώρα να ηρεμήσεις. Αύριο πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος7/3/12 21:56

  ρε μεγαλε φτανουν για σημερα οι πιπες σου στον δημαρχο..
  ξεκουρασου...
  και αυριο μερα ειναι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος8/3/12 08:34

  Λακκούβες θέλετε λακκούβες ???
  Και πως θα πληρώσεις ο δήμαρχος τα έργα του Μανιάτη ?? 80000 χιλιάδες ευρώ για την θεατρική παράσταση στην αίθουσα Μπογρη…
  Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για τα κορόιδα..
  Για του ς έξυπνους τους κολλητούς και τα ΛΑΜΟΓΙΑ
  ΤΖΑΒΑΡΗ ΘΑΡΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ…

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  Και δεν έχουν καμία σχέση με θώκους και δημαρχιλικια
  Λαμόγια …πρώην και νυν χαρείτε όσο είναι καιρός
  Συναιτερακια ,σας περιμένει πάρτη έκπληξη….
  Με λαγουδάκια ,και πλει μποι κουνελάκια ….
  Ξύπνησε ο κόσμος ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος8/3/12 14:32

  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
  (8 Μαρτίου)

  http://www.i-live.gr/th-pagkosmia-imera-ths-gunaikas/

  Μια σειρά από εκδηλώσεις, ομιλίες αλλά και δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. καλά είστε φοβεροί..
  με τέτοιο σούργελο ΔΗΜΑΡΧΟ τι άλλο να περιμένουμε
  μέχρι και τις γυναίκες βραζιλιάνες στο κλαρί θέλει ...
  ουυυυυρεεεεεεεε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος13/3/12 19:35

  ομορφαντρα μου!!!!!!! ονειρο ζει μην τον ξυπνατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος2/4/12 17:59

  http://olympia.gr/2012/04/02/%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%82/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.