Ανθίζουν οι "ψευτοπαπάδες" στη Σαλαμίνα...έμποροι ναρκωτικών, εξορκιστές τώρα και παιδόφιλοι!


Κάνουν θραύση οι "
ψευτοπαπάδες" στο νησί. 

Κατά καιρούς διάφορα τέτοια περιστατικά  έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη της Σαλαμίνας.

Χαρακτηριστική ήταν στο παρελθόν η υπόθεση με θύμα τη γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη: "Ο παπάς που "τρέλανε" την 'Εφη Θώδη" διαβάστε εδώ 


Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα ο Μητροπολίτης Πειραιά και Σαλαμίνος

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο Μητροπολίτης Πειραιά και Σαλαμίνος Γερόντιος Β΄των Παλαιοημερολογίτων:

«Δυστυχώς ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των παραπηγμάτων των παλαιοημερολογιτών, που υπάρχουν στο νησί. Όλοι αυτοί οι διάφοροι “ρασοφόροι” που κανένας δεν γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια τους εκμεταλλεύονται δυστυχώς τον κόσμο. Αλλά μιλάμε για ένα σύνηθες φαινόμενο. Κάποτε είχαμε θέματα με κάποιον άλλο  που παρουσιαζόταν επίσης ως ιερέας και ήταν έμπορος ναρκωτικών, άλλοι που παρουσιάστηκαν ως εξορκιστές, τώρα έχουμε και παιδόφιλο».

Αυθαίρετες κατοικίες τις μετατρέπουν και τις δηλώνουν ως μοναστήρια και ησυχαστήρια


Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πειραιά και Σαλαμίνος Γερόντιος Β΄ στη Σαλαμίνα πολλά αυθαίρετα σπίτια έχουν «βαφτιστεί» μοναστήρια και ησυχαστήρια:

«Τέτοιου τύπου ιδιωτικά μοναστήρια υπάρχουν πολλά στη Σαλαμίνα, άλλα είναι ιδιοκτησίας «Συλλόγων Παραθεριστών», άλλα είναι αυθαίρετες κατοικίες που τις μετατρέπουν και τις δηλώνουν ως μοναστήρια και ησυχαστήρια. Έχουμε χάσει τον αριθμό αφού κάθε χρόνο όλο και κάποιο καινούργιο εμφανίζεται. Οι πιστοί θα πρέπει να είναι πιο υποψιασμένοι και να προσέχουν».