Όλοι φταίνε εκτός από εμένα...


του Μάνου Δερτούζου*

Με ανακοίνωσή του  χθες ο Δήμαρχος 14/6/2024  ρίχνει τις ευθύνες ….στο Λιμεναρχείο , για τις κατασκηνώσεις στην πλατεία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου πρ. Flamingo , την εγκατάλειψη και την βρωμιά, τα σπασμένα τζάμια του αναψυκτηρίου , την εγκατάλειψη της δημόσιας περιουσίας, οι σπασμένες αποθήκες στην οροφή για όλα φταίει ……….το Λιμεναρχείο ……….


Για την κατάσταση που έχει μετατραπεί όλη η Σαλαμίνα σε μία απέραντη χωματερή με κίνδυνο να καούμε ζωντανοί φταίνε…….. οι ασυνείδητοι και βρωμιάρηδες οικιστές…….

Για τα λήμματα που κατέκλυσαν το κέντρο του νησιού και ενίοτε κάνουν την εμφάνισή τους φταίνε οι εμπρηστές….. Ποιος θα ξεχάσει τις κουβέντες ….. «Τι κάνατε ρε αλήτες για να κάνετε αντιπολίτευση στον Παναγόπουλο……….»

Για τις διαρρήξεις των σπιτιών που καθημερινά κλέβουν ασύστολα, φταίνε οι πολίτες που δεν έκαναν τα σπίτια φυλακές……

Για το ασθενοφόρο που έκανε προχθές να έρθει 4,5 ώρες και η σύζυγος του Γιώργου Μ. από την Ηλιακτή κινδύνευσε, φταίει ο ……οδηγός τους ασθενοφόρου….

Για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας φταίνε ……..οι γιατροί…..


Όλοι φταίνε εκτός από σένα κε Δήμαρχε , ο οποίος όμως δεν φέρνεις ως οφείλεις τα θέματα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση…..

Επανερχόμενος στο θέμα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου που σήμερα ρίχνετε τις ευθύνες της εγκατάλειψης της πλατείας ……στο Λιμεναρχείο , περιμένω απαντήσεις στο δεύτερο κατά σειρά έγγραφό μου το οποίο δημοσιοποιώ. 

Η εγκατάλειψη της δημόσιας περιουσίας είναι δική σας ευθύνη κε Δήμαρχε……....



* ο Μάνος Δερτούζος είναι Δημοτικός Σύμβουλος